1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Sandıkçı Kahvaltıda Kadınları Ağırladı - samsun haber
Başkan Sandıkçı Kahvaltıda Kadınları Ağırladı - samsun haber

Başkan Sandıkçı Kahvaltıda Kadınları Ağırladı - samsun haber

Canikli kadınları kahvaltı programında ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, talepleri dinledi

A+A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede yaşayan kadınlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Canikli kadınlara belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan İbrahim Sandıkçı, davetlilerin taleplerini dinledi.

canik-bld-haber-28-06-2022-6.jpeg

“Vatandaşlarımızın yanındayız”

Eşi Selma Sandıkçı’nın da katılımıyla gerçekleştirilen programda Karşıyaka ve Belediye Evleri Mahallelerinde yaşayan kadınlarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, yaptığı sunumda önemli bilgiler verdi. Sosyal belediyecilik çalışmalarına vurgu yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşımıza verdiğimiz hizmetlerimiz tüm ekip arkadaşlarımız gayretleriyle devam ediyor. Canik Belediyesi olarak her an vatandaşlarımızın yanındayız. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak ilçe halkımıza ulaşıyoruz” dedi.

canik-bld-haber-28-06-2022-3.jpeg

“Eğitimde marka haline geldik”

Çocukların ve gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi olarak ilçede eğitimle ilgili pek çok projeyi ve faaliyeti hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Sandıkçı “İlçemize kazandırdığımız Fen Lisesi ve proje okullarımızla birlikte eğitimde marka haline geldik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

canik-bld-haber-28-06-2022-4.jpeg

Eğitime tam destek

Gençlerin ve çocukların eğitim hayatında her zaman yanlarında olduklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin eğitim yolunda emin adımlarla ilerlemeleri adına elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Gençlerimizin sınav ücretleri de dahil olmak üzere her türlü desteği onlara sağlıyoruz. Sizlerden aileler olarak çocuklarımızın eğitimiyle ilgili yaşanan her türlü eksikliği bize bildirmenizi istiyoruz. Onların eğitiminde yaşanan aksaklıkları bize iletmezseniz size hakkımı helal etmem” diye konuştu.

Cep telefonu numarasını paylaştı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı gerçekleştirdiği sunumun ardından davetlilerin sorularını cevaplandırdı. Cep telefonu numarasını ekrana yansıtarak davetlilerle paylaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Her türlü taleplerinizi bana rahatlıkla iletebilirsiniz. Cep telefonum yirmi dört saat açık. Gerek sosyal medya hesaplarımızdan gerekse cep telefonumdan istediğiniz an bana ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde iki ayrı salonda gerçekleştirilen kahvaltı programına yaklaşık 900 davetli katıldı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.