1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Topaloğlu: Engeller sevgi ile aşılabilir - samsun haber
Başkan Topaloğlu: Engeller sevgi ile aşılabilir - samsun haber

Başkan Topaloğlu: Engeller sevgi ile aşılabilir - samsun haber

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Hayattaki tüm engellerin sevgi ve empatiyle aşılabileceğini düşünüyorum. Birbirimizi sever ve empati kurabilirsek engeller ortadan kalkacaktır" dedi

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Engellerin sevgiyle ve empatiyle aşılabileceğini belirten Başkan Topaloğlu, “Hayattaki tüm engellerin sevgi ve empatiyle aşılabileceğini düşünüyorum. Birbirimizi sever ve empati kurabilirsek engeller ortadan kalkacaktır. Çünkü biz birlikte yaşamak için asla engel tanımıyoruz" diye konuştu. 

ENGELLİLERE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ


Başkan Topaloğlu,” Engellilere sosyal ve genel hizmetleri en güzel şekilde yapmanın hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluğun görevidir. Bu konuda gereken duyarlılığın artması, bilinç ve hassasiyetin daha da artması temennimizdir. Engellilerin üreten, bağımsız bireyler olarak spordan sanata, yönetimden ticarete, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif bir biçimde yer alabilmesi için hepimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Yapacağımız çalışmalarda engelli insanlarımızı unutmamız mümkün değil, onlara her zaman destek olacağımızın bilinmesini istiyorum. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız ”diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.