1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Canikli öğrencilerin sinema keyfi - samsun haber
Canikli öğrencilerin sinema keyfi - samsun haber

Canikli öğrencilerin sinema keyfi - samsun haber

Canik Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle yüzlerce öğrenci sinemada ‘Buğday Tanesi’ filmini izledi

A+A-

Canik Belediyesi tarafından ‘Canik 2023 Kültür ve Sanat Sezonu’ kapsamında düzenlenen sinema etkinliğinde ilçede yüzlerce lise öğrencisi sinemada ‘Buğday Tanesi’ filmini izledi. Engelli bir birey olan Milletvekili Serkan Bayram’ın hayat mücadelesini ve başarılarını anlatan film gençler tarafından büyük ilgi gördü. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Milletvekili Bayram’ın hayat hikâyesinin tüm topluma örnek olması gerektiğini dile getirdi.

canik-bld-haber-06-12-2022-4.jpeg

BAŞKAN SANDIKÇI ÖĞRENCİLERLE FİLM İZLEDİ

Buğday Tanesi filminin engelli bireylerin topluma kazandırılması noktasında verdiği mesajın önemine değinen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Buğday Tanesi filmi engelli bireylerin ötekileştirilmemesi ve topluma kazandırılması noktasında milyonlara sesleniyor. Milletvekilimiz Sayın Serkan Bayram’ın karşısına çıkan tüm engellere rağmen hiçbir zaman vazgeçmediği hayat mücadelesini beyaz perdede öğrencilerimizle birlikte izledik. Bu da bizlere gösteriyor ki azim ve kararlılıkla aşılamayacak hiçbir engel yok. Önemli olan zihinlerde oluşan engelleri kaldırmaktır. Milletvekilimiz Sayın Serkan Bayram’ın hayat mücadelesinin gençlerimize ve tüm topluma örnek olmasını diliyorum” dedi.

canik-bld-haber-06-12-2022-5.jpeg

HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMIYORUZ

İlçede engelli vatandaşların hiçbir zaman yalnız bırakılmadığını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde özel kardeşlerimize yönelik her türlü desteği sağlıyor, onları ve ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Özellikle ilçemizde özel bireylerin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik örnek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızla farkındalık etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Engelleri el ele, gönül gönüle, sevgiyle birlikte aşıyoruz ” ifadelerini kullandı.

İlçede özel bir AVM’de bulunan sinemada gerçekleşen etkinliğe Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu öğretmenler ve yaklaşık 300 lise öğrencisi katıldı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.