1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI KONSERİ - samsun haber
ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI KONSERİ - samsun haber

ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI KONSERİ - samsun haber

Çarşamba Belediyesince 88 ayrı yaşama iz bırakmak adına düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi’nde ünlü sanatçı Koray Avcı vatandaşlarla buluşuyor.

A+A-

Çarşamba Belediyesi tarafından “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi ve Koray Avcı konseri 18 Eylül Pazar akşamı, saat 19.00’da Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşiyor. Gecede hem akülü engelli araçları sahiplerine ulaşıyor hem de vatandaşlar müziğe doyuyor. Koray Avcı konseri öncesi ise Dj Onur Paskap ve Samsunlu müzisyen Atakan Karadeniz dinleyicilere müzik dolu anlar yaşatacak.

Hollanda’dan yola çıkan akülü araçlar, Çarşamba’ya ulaştı. Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek gecede sahiplerine ulaşmayı bekliyor.

Çarşamba Belediyesi aynı zamanda konsere gelen 5 şanslı takipçiye, sosyal medya üzerinden yaptığı çekilişle Koray Avcı imzalı, geceye özel yaptırdığı tişörtleri hediye ediyor.

crs-bld-2.jpeg

Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz

Çarşamba’da sosyal yardım bilincinin oldukça yüksek olduğunun altını çizen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mızda her bir hemşehrimiz bizim için çok değerli, her bir hemşehrimiz bizim için çok özel. Biz de “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz” diyerek, Hollandalı iş insanı Ron Gezelle’nin bağışladığı 88 akülü aracı, 88 kardeşimize teslim edeceğiz. Her zaman söylemekten oldukça gurur duyuyorum, biz Çarşamba’mızda hemşehrilerimizle gerçekten büyük bir aileyiz. İlçemiz doğasıyla, tabiatıyla, tarihi ve kültürüyle olduğu kadar sevecen, yardımsever insanıyla da kendine has, kendine özgü. Akülü araçlarımız geçtiğimiz günlerde Hollanda’dan yola çıkmıştı, pazar akşamı muhteşem bir geceyle inşallah sahiplerine ulaştıracağız. Gönüller hoş olsun, yüzler hep gülsün bizim tek temennimiz. Bu doğrultuda gecemizi güzel bir konserle taçlandırmış olacağız. Koray Avcı muhteşem şarkılarıyla bizlerle birlikte olacak. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.