1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Depremzede anne ve bebeği 20 gün sonra kavuştu
Depremzede anne ve bebeği 20 gün sonra kavuştu

Depremzede anne ve bebeği 20 gün sonra kavuştu

Elbistan depreminde ailesiyle birlikte enkaz altında kalan anne, kendisi gibi enkaz altından çıkartılan 1 ay 10 günlük bebeğine 20 gün sonra kavuştu

A+A-

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 2. depreme yakalanarak ailesiyle birlikte enkaz altında kalan Bediha Kılıç (36), kendisi gibi enkazdan sağ çıkartılan 2 aylık bebeğine 20 gün sonra kavuştu.

Anne ve bebeğinin hikayesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi Kümbet Mahallesinde bulunan 4. Katlı binada yaşandı. Kılıç ailesi Pazarcık merkezli depremden yara almadan kurtuldu. Güvenilir olduğunu düşündükleri yakınlarına ait eve sığındılar. Elbistan merkezli depreme ise bu binada yakalandılar. Ailenin tamamı enkaz altında kaldı. Durmuş Ali Kılıç (42) enkazdan ölü olarak çıkartıldı. Bedia Kılıç, 1 ay 10 günlük bebeği Umut Kılıç, diğer çocukları Neziha Kılıç (7) ve Cafer Efe( 5) enkazdan sağ olarak çıkartıldı. Yaralı anne ve aile Sivas’a nakledilerek KYK Yurduna yerleştirildi. Yaralı olan anne Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisinde tedavi altına alındı. Sağlık durumu düzelen anne ayrıldıklarında 1 ay 10 günlük olan bebeği ile tam 20 gün sonra kavuştu. Anne ve bebeğinin kavuşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.