1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Havza OSB’ye beton yol  - samsun haber
Havza OSB’ye beton yol  - samsun haber

Havza OSB’ye beton yol  - samsun haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için 1.8 kilometrelik bölünmüş beton yol yapılıyor

A+A-

Samsun’un ekonomisinin gelişmesi için her alanda desteğini sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi Organize Sanayi Bölgeleri’nin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması için de hassasiyet gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi, Havza Organize Sanayi Bölgesi için çok önemli bir yol projesini hayata geçirdi. Havza Organize Sanayi Bölgesi 1.8 kilometrelik bölünmüş beton yol çalışması 1 ay önce başladı. Havza OSB’yi Samsun-Ankara Karayoluna bağlayan bölünmüş yol, 14 metrelik bir genişliğe sahip olacak. Proje kapsamında toplamda 4 bin metreküp kazı, 20 bin metreküp dolgu yapılacağı bu çalışmaların yüzde 90 oranında tamamlandığı belirtildi. Ayrıca yolun 150 metrelik taş tahkimatı da tamamlandı. Çalışmaların yılbaşı itibariyle tamamlanması planlanırken Havza OSB’de fabrikaları bulunan iş insanları, beton yol yapılmasıyla çok önemli bir ihtiyacın giderileceğini söyledi.

havza-osb-4.jpeg

BAŞKAN DEMİR’İN BÜYÜK EMEĞİ VAR’


 Yol çalışmasının hem mevcut yatırımcılar hem de Havza OSB’ye yatırım yapmayı düşünen iş insanları açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Havza OSB Müdürü Erol Pepeç, “Havza OSB 2014 itibariyle faaliyete geçti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in hem başlangıcında hem temellerinde çok büyük emeklerinin olduğu bir OSB burası. 28 parselin tahsisi yapıldı. 10 parselde üretim başladı, geri kalanda inşaat devam ediyor. Anayol ile OSB arasındaki güzergahta yol çok konforlu değildi. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada bir yol çalışması başlatıldı ve beton yola kavuşmamız sağlandı. Ekipler gayretli bir şekilde çalışıyorlar. Buraya gelen sanayici altyapıya, yola, ulaşıma her şeye bakıyor. Dolayısıyla bu yol çalışması Havza OSB’ye değer katacak” dedi.

havza-osb-1.jpeg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.