1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İsimleri Atakum’da yaşıyor
İsimleri Atakum’da yaşıyor

İsimleri Atakum’da yaşıyor

Şehitlerin isimlerini Atakum’a kazandırdıkları parklarda yaşatmaya devam eden Atakum Belediyesi, yapımı tamamlanan 3 parka, Şehit Sedat Düzgün, Şehit Bekir Eker ve MHP Kurucusu Merhum Alparslan Türkeş’in isimlerini verdi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu, ülkücü hareketin lideri Merhum Alparslan Türkeş ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü uğruna can veren Şehit Sedat Düzgün ve Şehit Bekir Eker’in isimlerinin ilçedeki parklara verildiğini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizin önemli değerlerinin ve şehitlerimizin adlarını Atakum’da yaşatıyoruz” dedi.

Atakum İlçesinde yapımını tamamladıkları çocuk parkları ve spor tesislerine şehitlerin isimlerini vererek, bu isimleri Atakum’da yaşattıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, değerlerine sahip çıkan bir ilçe. Biz de Atakum Belediyesi olarak ilçemizdeki parklarda, değerlerimiz uğruna can veren kahraman şehitlerimizin isimlerini yaşatıyoruz. Yapımını tamamladığımız 3 parkımıza da Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu, ülkücü hareketin lideri Merhum Alparslan Türkeş ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü uğruna can veren Şehit Sedat Düzgün ve Şehit Bekir Eker’in isimlerini veriyoruz. Çocuklarımızın oyunlar oynadığı parklar ve spor tesisleri, isimlerini şehitlerimiz ile ülkemiz ve milletimiz için önemli değerlerden alıyor” diye konuştu.

2_800x533.jpg

İlçeye kazandırdıkları parklara organ bağışıyla hayat kurtaranların isimlerini de verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “4 yıllık görev sürecimizde Atakum’a kazandırdığımız 60 çocuk parkına isim verirken çok duyarlı davranmaya özen gösterdik. Şehitlerimiz ve önemli değerlerimizin yanı sıra, birçok parka da organ bağışçısı olan vatandaşlarımızın isimlerini verdik. Bu anlamda vefatının ardından organ bağışı ile başkalarının yaşama tutunmasını sağlayan bağışçıların isimleri de Atakum’da yaşıyor” şeklinde konuştu.

3_800x533.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.