1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOCABAŞ'TAN 'ORTAK AKIL' VURGUSU! "BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"
KOCABAŞ'TAN 'ORTAK AKIL' VURGUSU! "BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

KOCABAŞ'TAN 'ORTAK AKIL' VURGUSU! "BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adayı İş İnsanı Serdal Sefa Kocabaş, “İş insanlarımızla birlikte düşüneceğiz, ortak akıl ile hareket edip, Bafra TSO’da değişim ve gelişim sürecini başlatacağız” dedi.

A+A-

Gerçekleştirdiği sportif, kültürel ve sosyal içerikli çalışmalar ile her kesimin takdirini toplayan Bafralı İş İnsanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Oluşturduğu güçlü yönetim aday listesi ile dikkat çeken Bafra TSO Başkan Adayı Kocabaş, Bafra’nın yanı sıra Alaçam, Yakakent ve Engiz bölgesindeki iş insanlarından da büyük destek görüyor. Bilindiği gibi Alaçam, Yakakent ve Engiz'deki iş insanları Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 

BAFRA TSO ORTAK AKIL İLE YÖNETİLECEK


Bafra TSO çatısı altında, “Ortak Akıl” ile çalışacaklarını ve üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını kaydeden Serdal Sefa Kocabaş, “İş insanlarının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, oda mensuplarının menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak başta olmak üzere, birçok önemli sorumluluğumuzun farkındayız. Bu farkındalık ile aday olduğum Bafra TSO Başkanlığında, başarılı işlere imza atmaya hazırlanıyoruz. Yeni dönemde, odamızı iş dünyası ile birlikte yöneteceğiz. Ortak akıl ile hareket edip, Bafra’nın ticaretine, sanayisine, tarımına, istihdamına katkı sağlayacağız. Bu anlamda tüm oda üyelerimizden destek bekliyoruz. Hep birlikte, çok güçlü olacağız. Bafra, Alaçam, Yakakent ve Engiz iş insanları olarak bölgemizin gücüne birlikte güç katacağız” diye konuştu.

DEĞİŞİM VE GELİŞİM ZAMANI!


Güçlü bir yönetim ile birçok önemli proje ve kapsamlı çalışmalar planladıklarını söyleyen Serdal Sefa Kocabaş, “Kentin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayan iş insanlarının, doğru projeler ve planlamalar ile daha da başarılı işlere imza atabileceğine inanıyoruz. Bu inançtan hareketle, güçlü bir yönetim kadrosu oluşturduk. Bu kadroyla birlikte, uzun süredir bölgemizin iş dünyasına nasıl katkı sağlayabileceğimizi planlıyoruz. Birçok önemli proje, kapsamlı çalışma ile görevi devralmaya hazırlanıyoruz. İnanıyoruz ki bu değişim, beraberinde bölgemize güç katacak gelişimleri de getirecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.