1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Milletvekili Kurt: “Samsun Sürekli Büyüyor”
Milletvekili Kurt: “Samsun Sürekli Büyüyor”

Milletvekili Kurt: “Samsun Sürekli Büyüyor”

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım İlçe Başkanlığının Kale Mahallesi esnafı ile düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

A+A-

Hasan Basri Kurt, “ Dünyada ekonomi kötü giderken, etrafımız adeta ateş çemberi halinde iken ilk 3 ayki büyüme rakamları geldiğimiz noktanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor” dedi.

“RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ”
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım İlçe Başkanlığının Kale Mahallesi esnafı ile düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Kahvaltıya Hasan Basri Kurt’un yanısıra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaflar katıldı. Hasan Basri Kurt, “ 2018 yılının ilk 3 ayki verileri açıklandı. Büyüme oranlarında, ihracatta, yatırımda yani bir ülkenin gelişip büyüdüğünü gösteren ne kadar veri varsa hepsi pozitif yönde. Bu büyüme rakamlarının dünyada ekonominin kötü gittiği ve Afrin’de terörle mücadele ettiğimiz bir dönemde olması ayrı bir anlam katıyor. Muhalefet partileri ne kadar ülkemizi kötüleme çabasında olursa olsun. Türkiye büyüyor, Samsun büyüyor. Ülkemizin 2023 hedeflerine koşar adım gidiyoruz” dedi.

“VATANDAŞLA OMUZ OMUZA”
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, yeni yönetim olarak göreve geldikleri günden itibaren sürekli mahalle programları yaptıklarını ve vatandaşla aynı istikamette yol aldıklarını söyledi. Başkan Hakan Ay, “ Hedef 2019. 2019 yılında yapılacak olan 3 seçimde de Türkiye genelinde olacağı gibi İlkadım’da da birinci parti olacağız. Çünkü AK kadrolar kurulduğu günden itibaren sürekli halkımızın içinde halkla yan yana omuz omuza yürüyor. Bu ülke büyük hizmetleri AKS Parti ile gördü bundan sonra da görmeye devam edecektir” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.