1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samsun'da 23 Nisan coşkusu
Samsun'da 23 Nisan coşkusu

Samsun'da 23 Nisan coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun’da coşkuyla kutlandı

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü Samsun’da  coşkuyla kutlandı. İl Milli Müdürlüğünce Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, Batı Park İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları stadında devam etti. Törene, Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, kurum il müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

whatsapp-image-2018-04-23-at-12.44.02.jpeg

VATAN SEVGİSİ

Törende konuşma yapan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, durmadan çalıştıklarını belirterek, "Bugün demokrasi ve bağımsızlık bayramıdır. Bugün ülkemizde bu ilkeleri benimsemiş dinamik bir genç nesil yetişiyor. Eğitimi şekillendiren bizler çocuklarımızın bu değerleri kazanması için durmadan çalışıyoruz. Çocuklarımıza bırakacağımız en önemli miras, demokrasi, bağımsızlık tutkusu, vatan ve millet sevgisi olacaktır. Bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

whatsapp-image-2018-04-23-at-12.44.01-001.jpeg

23 Nisan kutlamalarında, öğrenciler tarafından hazırlanan dans ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni aldı. Törende ayrıca, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

Ayşe KUŞCU KAYA
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.