1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Samsunspor kaptanı iddialı konuştu Kendimizi şampiyon olarak görüyoruz
Samsunspor kaptanı iddialı konuştu Kendimizi şampiyon olarak görüyoruz

Samsunspor kaptanı iddialı konuştu Kendimizi şampiyon olarak görüyoruz

Samsunspor takım kaptanı Yusuf Abdioğlu, "Samsunspor olarak bu ligi lider bitirmek için biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz kendimizi şampiyon olarak görüyoruz" dedi

A+A-

Samsunspor takım kaptanı Yusuf Abdioğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İddialı konuşan Abdioğlu, şampiyonluk için çarpıştıklarını kaydetti.


ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Ligi şampiyon olarak bitirmek istediklerini belirten Abdioğlu, “Şimdiki durumumuzu değil de, biz sezon sonunu görmeye çalışıyoruz. Biz kendimizi şampiyon olarak görüyoruz ve takım kaptanları olarak bunun için mücadele ediyoruz. Arkadaşlarımız da hocalarımızın tüm isteklerine olumlu yanıt veriyor. Şu anda sadece idman sahasındayız. O yüzden başarımız aslında tesadüf değil. Hep birlikte çalışıyoruz. Maçlara yüzde 100 hazırlanıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Samsunspor olarak bu ligi lider bitirmek için biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yukarısı ile 10 puanlık fark var. Bir maç da eksiğimiz var. Kazandığımız taktirde 7 puana iniyor. 7 puanda bu ligde kapanabilir. Bazen mağlubiyetler geldiği zaman art arda geliyor. Bu lig mücadelenin üst seviyede olduğu bir yer. Samsunspor olarak hedefimiz şampiyonluk ve ligi de Eyüpspor’un üstünde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.


2 AY TAKIMDAN AYRI KALDIM


Sakatlığı hakkında da bilgi veren Yusuf Abdioğlu, “Benim için çok zor oldu. 2 ay takımdan ayrı kalmadım ama sahalardan uzak kaldım. Hayatımda ilk defa böyle uzun sakatlık yaşadım. Şu anda yüzde 100 olmasa da yüzde 100’e yakın bir seviyeye geldim. İnşallah hiçbir arkadaşımız sakatlık yaşamaz. Çünkü bu sene sakatlıklardan dolayı da çok çektik” diye konuştu.

HOCAMIZ ÇOK DİSİPLİNLİ


Hüseyin Eroğlu ile Altınordu’da 3 yıl beraber çalıştıklarını ifade eden Yusuf Abdioğlu, “Hüseyin hocamız tamamıyla iş ahlakı olan ve disiplinli bir insan. Onun için burada sahaya çıkan gençlerin bir diğerlerinden bir farkı yoktur. Hocamızla ben 3 sene Altınordu’da çalıştım. Ben kendisinin de bu lige fazla olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezon sonu beraber şampiyon olduğumuzda o da hedefleri doğrultusunda hak ettiği Süper Ligi yakalayacağını düşünüyorum. Samsunspor, hocamız için de büyük bir avantaj, bizim için de büyük bir avantaj. Ben buna inanıyorum. İnşallah hocamızla beraber Süper Lig’e çıkacağız” şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA SESLENDİ


Taraftara da seslenen Yusuf Abdioğlu, “Bazı maç saatleri taraftarlarımıza bazen uyuyor, bazen uymuyor. Eski 19 Mayıs Stadyumu olsaydı yürüyerek geliyorlardı ama Tekkeköy’de olunca insanlar zorlanabiliyor. Ama seven sevdiğini yalnız bırakmaz. Onlar gelsinler yine desteklesinler. Çünkü bu iş sadece bizimle olmaz, onlarla da olmaz. Bütün olursak olur. Göztepe maçında tribünlerimizde çok güzel bir atmosfer vardı. Taraftarların birlikteliği ve tek seslilik çok güzeldi. Tekrardan böyle birlikte olmalarını arzu ederim. Çünkü birlikte daha güçlüler. Yeni Malatyaspor son zamanlarda puan alan, rakiplerine sıkıntı oluşturan, boş alanları değerlendiren iyi bir takım olma hüviyetindeler. Tabiki bizim amacımız sadece 3 puan. Taraftarlarımızı da yanımızda görmek isteriz. Çünkü onlarsız biz bir hiçiz. Bu şehrin gerçek sahibi onlar. Bu arma için biz mücadele ederken onlar da yanımızda olsunlar” dedi.
ÖLEN TARAFTAR ARKADAŞIMDI
Altaş Denizlispor maçı sonrası trafik kazasında ölen taraftarın arkadaşı olduğunu belirten Yusuf Abdioğlu, “Ben zaten Yenidoğan mahallesinde oturuyorum. Çocukluğumdan beri Volkan ağabeyi tanırım. Nasıl Samsunsporlu olduğunu bilirim. Sokağa astığı büyük bayrakları bilirim. Mekanı cennet olsun. Ailesine de baş sağlığı diliyorum. Çok büyük Samsunspor taraftarıydı. Samsunspor taraftarları da onu yalnız bırakmadı” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.