1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekkeköy Halk Kütüphanesi'ne yoğun ilgi - samsun haber
Tekkeköy Halk Kütüphanesi'ne yoğun ilgi - samsun haber

Tekkeköy Halk Kütüphanesi'ne yoğun ilgi - samsun haber

Her türlü fiziki ve teknolojik alt yapı çalışmalarının ardından yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi'ne okuyucuların ve öğrencilerin ilgisi her geçen gün daha da artıyor

A+A-

Farklı okullardan öğrencilerin ödev, araştırma ve ödünç kitap almanın dışında kütüphanedeki diğer aktivitelerden de yararlanan öğrenciler ve okuyucular aynı zamanda keyifli bir zamanda geçiriyor.


ÖĞRENCİLERDEN KÜTÜPHANEYE ZİYARET

4006 Tübitak Bilim Fuarı Etkinlikleri kapsamında Lütfiye – Dr. Kenan Yılmaz Ortaokulu öğrencileri danışman öğretmenler Ersin Balkaş ve Çakır Kıraç Gürcan refakatında Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Yenilenen yüzüyle öğrencileriyle buluşan halk kütüphanesinde öğrenciler ilçenin tarihinde önemli bir yere sahip olan Tekkeköy Mağaraları hakkında kaynak taraması yaptılar. Ayrıca kütüphanenin zengin içerikli raflarında gezinen öğrenciler hoşlarına giden kitapları ödünç aldı.

kutuphane-8.jpg

ÖĞRENCİLER TEKKEKÖY'ÜN TARİHİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Tekkeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fuar ve Rehberlik Hizmetleri Sorumlusu Murat Balcı tarafından kütüphanesinin konferans salonunda ağırlanan öğrencilere Tekkeköy’ün tarihi, turistlik, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında özellikle Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

kutuphane-2.jpg

KÜTÜPHANEYE DAVET


Tekkeköy ilçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Cengiz Korkmaz, “Kütüphanemiz yenilenen yüzü ve farklı aktivite alanlarının yanında zenginleştirilmiş kaynakları ile öğrencilerimizin ve okuyucuların hizmetindedir. Bizler okuyan ve okuduğunu anlayan yorum yapabilen bir gelecek için kitap okumanın ne kadar yararlı olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda kütüphanemizden herkes hiçbir ücret ödemeden ödünç kitap alıp zamanı dolduğunda teslim edip yeni kitap alarak binlerce kitaba ücretsiz ulaşabilir. Herkesi kütüphanemizin sessiz, sakin ve huzur verici ortamında kitao okumaya, ders çalışmaya ve ödünç kitap almaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.