1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Canik’te çocuklar sinemayla doyasıya eğlendi
Canik’te çocuklar sinemayla doyasıya eğlendi

Canik’te çocuklar sinemayla doyasıya eğlendi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle birlikte ‘Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey’ filmini izledi

A+A-

SAMSUN HABER - Canik Belediyesi tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı birinci ara tatil döneminde düzenlenen ‘Filmi Seçmek Sizden Sinema Bileti Bizden’ etkinliğiyle öğrenciler sinemayla buluştu. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen anketle öğrencilerin belirlediği ‘Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey’ filmini onlarla birlikte izledi.

Canik’te Öğrenciler Sinemayla Buluştu

İlçede öğrencilere yönelik kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Belediyemiz sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediğimiz anketle öğrencilerimizin belirlediği ‘Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey’ filmini onlarla buluşturduk. Hürkuş ve arkadaşlarının Gökbey’i kurtarmak için çıktıkları macera dolu yolculuğu neşe ve heyecan içerisinde izledik. İlçemizde çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak, milli ve kültürel değerlerimizi konu edinen, hayal güçlerini geliştirmelerine imkân sağlayacak farklı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sandıkçı’dan Öğrencilere Müjde

Etkinliğin gerçekleştiği sinema salonunda film öncesinde öğrencilerle sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatil döneminde öğrencilere yeni bir sinema etkinliği düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatil döneminde de sizler için yeni bir sinema etkinliği düzenleyeceğiz. Sizlerden tek bir isteğim var. Yarıyıl tatil dönemine kadar üç kitap okumanızı istiyorum” dedi. Başkan İbrahim Sandıkçı’nın müjdesi öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Velilerden Başkan Sandıkçı’ya Teşekkür

Etkinlik sonunda veliler Başkan İbrahim Sandıkçı’ya ilçede çocuklar ve gençler adına yapılan çalışmalar ve düzenlenen etkinlikler için teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi. Etkinlik kapsamında 200 öğrenci sinemada ücretsiz bir şekilde ‘Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey’ filmini izledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.